"Julebord" i Tyholttårnet!

I dag var hele barnehagen på julebord på Egon i Tyholttårnet

Julebord i Tyholttårnet har vært en årlig tradisjon i Hagebyen. De siste par årene så har vi dessverre ikke hatt anledning til å gjennomføre det grunnet pandemi, munnbind og antibac til langt oppover ørene, så det var en feststemt gjeng som la ut på marsj fra barnehagen i dag! 

 

 

Vi har god utsikt mot Tyholttårnet fra barnehagen, og barna snakker ofte om den beryktede piraten Tårnulf som bor der oppe, men som de merkelig nok aldri har sett.. Vi kunne også se barnehagen vår fra høyt der oppe! 

 "Barnehagen vårres e neddi der atme dem røde og grønne husan!"

 

 

I resturanten fikk barna velge mellom pannekaker eller pølse og chips. Etter at maten var inntatt fikk vi oss tegnebøker, og noen tegnet, mens andre så på utsikten over den flotte byen vår.

 

 

Tradisjoner er viktig for oss i Hagebyen barnehage, så vi er veldig glad for at vi endelig kunne ta oss ett etterlengtet og velfortjent forsinket julebord sammen i dag, og vi skal heller ikke se bort fra at vi tar oss en tur opp i tårnet litt nærmere jul og.... 

Tradisjoner som denne, der alle barna gjør noe felles, opplever vi er med på å sveise barnegruppa enda tettere sammen. De største barna trygger de minste barna som f.eks. synes heisen er litt skummel, og de minste barna stjeler pannekaka til naboen, noe resten av barna synes er hysterisk morsomt..

I dag var en bra dag. 

 

"Barnehagen skal være et trygt og utfordrende sted der barn kan prøve ut ulike sider ved samspill, fellesskap og vennskap" (Utdanningsdirektoratet 2017, s.21).