Verdier

I tillegg til barnehagens verdigrunnlag som vi er forpliktet å følge, har vi i tillegg valgt oss ut tre verdier som er viktige for oss her i Hagebyen barnehage:

Trygghet

I barnehagen vår er det et lite miljø hvor de ansatte har gode forutsetninger for å være tett på alle barn for å gi de den omsorgen som trengs. I Hagebyen barnehage skal alle møtes med et smil og en vennlig hilsen når de kommer inn døra! Personalet hos oss etterstreber å tune seg inn på barna, slik at de skal føle seg forstått uansett alder og om de har verbalt språk eller ikke, og på den måten skal barn bli trygge på at det er aksept for alle følelser og uttrykk her i barnehagen. 

 

Glede

Vi er opptatt av å gjøre morsomme ting sammen! Gjennom tull og tøys, latter og godt humør forsøker vi å oppnå at alle i og rundt barnehagen skal oppleve glede og et positivt miljø. Personalgruppa skal legge til rette for meningsfulle og lystbetonte aktiviteter der mestring og glede er i fokus. I Planlegging, gjennomføring og evaluering skal barns medvirkning og barndommens egenverdi være i fokus. 

 

Anerkjennelse

I Hagebyen barnehage blir enkeltbarnet sett og får den respekten det fortjener, barna får støtte til å utvikle seg videre, og de skal oppleve at det er rom for mangfold og at det er aksept rundt det å ha ulike behov i ulike situasjoner