Om oss

Informasjon om barnehagen

Barnegruppa

Hagebyen Private Barnehage Sa er en ettavdelings barnehage med ca 18 heltidsplasser. Vi har barn i alderen 1-6 år. 

 

Beliggenhet

Vi holder til i Gina Krogs vei 20, på andre siden av veien for Valentinlyst senter. Barnehagen ligger i flotte omgivelser i Persaunet Hageby borettslag. Uteområdet vårt er stort og innholdsrikt. Vi har gode turmuligheter i nærmiljøet, og kort vei til buss om vi skal på lengre utflukter!

 

Foreldredrevet

Barnehagen er en foreldredrevet barnehage. Den startet opp som et initiativ av foreldre fra to familiebarnehagen høsten 1993. De ønsker et bedre tilbud for deres barn. Barnehagen er sikker i sin drift og i sitt ståsted. Vi har en rekke tradisjoner, samt at man er åpen for nye impulser. Foreldre kommer ofte tilbake hit med småsøsken!

 

Barnehagens mattilbud

Vi mener det er viktig at barn har gode rammer for mat og måltider i barnehagen som kan legge et godt grunnlag for trivsel. I barnehagen får barna lunsj som består av grovt brød, knekkebrød, variert pålegg og grønnsaker. På torsdager serveres det varmmat, der vi hovedsaklig serverer en fiskerett. Barna får også et fruktmåltid klokka 14:00 hver dag med knekkebrød/brødskive og pålegg og forskjellig typer frukt. 

Nytt av året (2023) er at vi også tilbyr havregrøt til frokost hver dag, hele uka. Dette gjør at barna kun trenger å ha med en eneste matpakke hele uka. Dette er på tirsdager, og da er vi på tur. 

 

Kostpengene er pr dags dato på 400 kr pr mnd. 

Personalgruppa

Personalgruppa er en stabil og er sammensatt av folk med ulik kjønn, alder og bakgrunn. 

 

Diverse

Vi har åpent mellom klokka 07:15 - 16:30. 

Vi holder stengt i jula, påska samt de to siste ukene i Juli. Barnehagen er i tillegg stengt fem planleggingsdager i løpet av året. 

I barnehageåret 2023-24 er det disse datoene: 

18.August 2023

13.Oktober 2023

26.Januar 2024

10.Mai 2024

21.Juni 2024

 

Vi følger statens makspris og moderasjonsordninger.